Sunday, February 19, 2012

start it again


episod baru bermula

nah datang lagi kau sem baru

semua budak lari berpusu pusu

add drop paper ada lagi yang kena add satu satu

dah penat semua balik sedu sedu

ahh ape aku peduli

dah 3 hari still x pijak class aku

cuti kemas bilik memang alasan no satu

pada hal duduk goyang kaki layang lagu

dah tue aku memang begitu

tapi dah tak seperti dahulu

sudah semakin maju

dah tahu mana hala tuju

aku tak nak buang masa macam dulu dulu

cuma sem baru aku nak masa utk diri sendiri

yang dulu banyak abiskan untuk tugas dan tanggung jawab hakiki

sem ni beri aku peluang untuk manjakan diri

untuk aku dan dunia aku lagi

macam aku mula masuk sem satu berdikari

ada masa untuk diri dan rakan sejati

dah tiba masa and star it baby..!!!

dan aku takkan penah lupa pada Ilahi...


yeaaa its gonna be fun!! :)



i feel good!

No comments:

Post a Comment